Επαγγελματικός Οδηγός Αιγιάλειας
{loadposition social}

COOK - SHOP - ΑΙΓΙΟ

16
  • Τηλέφωνο: 26910-62353
Τα Cook-Shop είναι η εξειδικευμένη αλυσίδα καταστημάτων, αφιερωμένη στα είδη κουζίνας. Σε κάθε κατάστημα Cook-shop υπάρχει μία πλούσια γκάμα προϊόντων (πάνω απο 2.500) ιδανικά, όχι μόνο δώρα, αλλά και για καθημερινή προσωπική χρήση, που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με τις προσιτές τιμές. Τα προϊόντα χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες, που αφορούν στην προπαρασκευή, τη συντήρηση, το μαγείρεμα και το σερβίρισμα του φαγητού και διαλέγονται με προσοχή από επιλεγμένους Οίκους του εξωτερικού, που έχουν εμπιστευτεί στην εταιρία, καταποκλειστικότητα, τη διαθεσιμότητά τους. Στο Νέο Ξεκίνημα Της Ζωής Σας έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε σε έναν παράδεισο επιλογών για την κουζίνα σας. Στα καταστήματα Cook–Shop, μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπέροχη και ολοκληρωμένη λίστα γάμου – κουζίνας, επιλέγοντας ανάμεσα σε χιλιάδες πρακτικά και μοντέρνα είδη. Σερβίτσια με στιλ, μαγειρικά σκεύη με πρωτοποριακό design, εξειδικευμένα εργαλεία κουζίνας και είδη ζαχαροπλαστικής, είναι βέβαιο πως θα καλύψουν όλες τις καθημερινές ανάγκες σας για ένα σύγχρονο και πρακτικό νοικοκυριό.

COOK - SHOP - ΑΙΓΙΟ

Μητροπόλεως 41,Αίγιο,

DRIVING_DIRECTIONS

ENTER_YOUR_ADDRESS:

MEDIA_GALLERY

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close