Επαγγελματικός Οδηγός Αιγιάλειας
{loadposition social}

Μουζακίτης Νικόλαος Σ. -Κοσμήματα -Αίγιο ΑΧΑΪΑΣ

7
  • Τηλέφωνο: 26910-27755
Εάν δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα, το κοσμηματοπωλείο Μουζακίτης λειτουργεί απο το 1977 στο κέντρο της Αιγίου και σας περιμένει για ένα ακόμα ταξίδι στον λαμπερό κόσμο των κοσμημάτων. Η Συλλογή μας ανανεώνεται συνεχώς για να καλύψει τις προτιμήσεις σας. Στο Κοσμηματοπωλείο θα βρείτε μία από καλύτερες ποικιλίες σε Κοσμήματα(σταυρούς, μονόπετρα, βέρες, δακτυλίδια) με πολύτιμους λίθους, κοσμήματα από ασήμι καί ατσάλι. Το Κοσμηματοπωλείο συνεργαζόμενο με τις καλύτερες και πιο επώνυμες εταιρείες σας προσφέρει ρολόγια με την ποιότητα των εταιρειών TAG HEUER, SEIKO, GUESS, GUESS COLECTION, VOGUE, FESTINA, CASIO-EDIFICE και G-SHOCK.  Στο κατάστημά μας ότι κι αν επιλέξετε για ένα πράγμα θα είσαστε σίγουροι. Η ποιότητα μας είναι αδιαπραγμάτευτη.Η αξιοπιστία και η ειλικρίνεια είναι χαρακτηριστικά που μας διακρίνουν.

Μουζακίτης Νικόλαος Σ. -Κοσμήματα -Αίγιο ΑΧΑΪΑΣ

Μητροπόλεως 5,Αίγιο,

DRIVING_DIRECTIONS

ENTER_YOUR_ADDRESS:

MEDIA_GALLERY

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close