Κρεοπωλείο Κόλλιας Αίγιο


Τηλέφωνο:
26910-24000
Κινητό:
6977 682 273
Fax:
Email:
Facebook Page:
Περισσότερα:
Διεύθυνση:
Κλ. Οικονόμου 46, Αίγιο
Κεντρική Εικόνα:
butc
Προφίλ:

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα της επιχείρησης Κόλλιας!!

Στις σελίδες που ακολουθούν μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το κρεοπωλείο μας, να ενημερωθείτε για τις προσφορές μας, να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για το πως να επιλέγετε σωστά κρέας, ανάλογα με το τι θέλετε να φτιάξετε αλλά και για να είστε πάντα σίγουροι ότι ψωνίζετε φρέσκα κρέατα.

Με πολύ προσωπική εργασία, με την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε αλλά και προπάντων με τη στήριξη των πελατών μας, έχουμε καταφέρει να οδηγούμε τις εξελίξεις στο χώρο της πώλησης και της διάθεσης κρεάτων και συνοδευτικών προϊόντων προς καταναλωτές και επαγγελματίες.

:

Date added: 11 October 2016 10:02:11 | Last time updated: 17 June 2021 19:37:27 | Viewed: 248 times

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close